onsdag 9 mars 2011

Dag 2 del 1


GeoTagged, [N28.86822, E13.83522]

Bilden är på vår lilla stuga. En stor fin bungalow men ett sovrum och ett vardagsrum, stort ljust och välstädat. En liten uteplats har man också men tyvärr har vi bara sol på morgonen.

Frukosten var helt ok. Maken tyckte dock att det kunde funnits mer pålägg till mackorna men men.

Efter frullen begav vi oss till ett annat hotell för att gå på informationsmötet. Ack så turistigt men eftersom jag spenderade all tid på sjukhus eller inomhus sist jag var på Lanzarote så tyckte vi det kunde vara bra med lite info.
Vi lyckades även med bedriften att boka två utflykter. Den ena är en ötur som tar oss till de flesta saker man kan se på ön och en utflykt som vi inte ens tänkt vi skulle på. Maken blev dock väldigt sugen på att åka ubåt så det ska vi göra. Den tar oss tydligen ner på ca 30 meters djup. Spännande! Guiden Ida skötte sig strålande iaf!

Igår lurade jag med mig maken ut på en"liten" promenad. Alldeles mörkt ute och knappt någon gatubelysning tog vi oss runt området på ca 1,5 timmar. Det var inte alls planerat så vi hade ju inte de bästa skorna på oss vilket idag har gett oss resultat av skoskav, 3 st på ena foten och två på andra varav två av dom sitter under foten, aj! Men vad gör väl det?

Idag blir det en lugn dag i solen vid poolen. Fantastiskt fint poolområde. Vi som reser utan barn kan lägga och en bit ifrån utan stänk mm :-)

Nu blir det en bok i solen. Kanske ska man utnyttja vår all inklusive och ta sig ett glas vin...

Hasta luego
//J

Inga kommentarer: